A siklósi Szent Imre Katolikus Általános Iskola leendő elsős tanítójának iskolába készülő gyerekekhez írt levele.

Nagy Edit n pKedves nagycsoportos óvodás!

A leendő első osztályosok tanító nénije, Nagy Edit vagyok.

A siklósi Szent Imre Katolikus Általános Iskolában tanítok 1992 óta, ahova szeretettel várlak Téged is, mint leendő elsős kisdiákomat. Pontosan tudom, hogy a következő tanév legnehezebb feladata számodra nem a betűkkel való megismerkedés vagy a számok világában való kiigazodás lesz, hanem az, hogy megszokd az iskola légkörét; hogy az óvó néni helyett most már a tanító néni ölelő karja és az iskolapad vár, óvodai élet helyett pedig tanórák és házi feladatok.

Az iskolakezdésekor a szüleid veled együtt izgulnak, rájuk is sok új feladat hárul. Mindezt figyelembe véve megígérem, hogy játékos tanítási módszerekkel, családias légkörrel, egyénre szabott figyelemmel segítek majd neked, hogy a számodra még ismeretlen dolgokat új kalandként éld majd át. Barátságos tanteremben, korszerű technikai eszközökkel fogadlak, ahol kipróbálhatod, milyen érdekesek az okostáblás feladatok.

Tanulóim rendre nyernek kézműves- és rajzpályázatokon, de nálunk tanulhatsz táncolni, járhatsz kórusba, választhatsz hangszert, sportolhatsz, vagy tanulhatsz idegen nyelvet is. Akármelyik is áll közel hozzád, különböző szakkörökön kipróbálhatod magadat.

Számos osztály került már ki a kezeim közül, akik nem csak hálás szívvel emlékeznek a közösen eltöltött évekre, hanem visszajárnak és most már gyermekeik is boldog kisdiákjaimnak mondhatják magukat.

Hogy milyen jó nálunk, Te is kipróbálhatod, ha ellátogatsz iskolánkba szüleiddel 2017. február 9-én vagy március 7-én a nyílt napunkra, valamint 2017. március 4-én játszóházunkba, ahova szeretettel várlak!
Szeretettel: Edit néni

 

2024 április
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Közelgő események

Nincsenek események

Szent Vér Báta

pp mariagyudi kegyhely