Elérhetőségeink:

Cím, postacím: Maurus kft. Pécs, 7621, Dóm tér 8.

Telefon: +36-30/373-89-00 | +36-72/513-057

E-mail: latogatas@pecs.egyhazmegye.hu

 

EGYÉNI LÁTOGATÓK SZÁMÁRA

A Pécsi Püspökség helyszínei egyénileg is látogathatók előzetes bejelentkezés nélkül. Ez alól kivételt képez a Püspöki Palota, ahol az előre meghirdetett időpontokban induló tárlatvezetésekhez, előzetes jegyváltást követően lehet csatlakozni. A Pécsi Püspökség helyszíneire a jegyeket bármelyik pénztárban (térkép) vagy az itt található online felületen is megvásárolhatják.

Az idegenvezetés árait a jegyárak menüpontban találják. Ha vezetést kérnek, igényüket a látogatás előtt 48 órával jelezzék telefonon vagy e-mailben. A nyitvatartási idő szezonálisan változhat. A részletekről a nyitva tartási rend ad tájékoztatót.

Ha újságírói igazolvánnyal kíván belépni a Pécsi Püspökség helyszíneire, kérjük, ezt előre jelezze e-mailben vagy telefonon.

A Székesegyház Corpus Christi kápolnája ingyenesen látogatható imádság és elcsendesedés céljából.

 

CSOPORTOS LÁTOGATÓK SZÁMÁRA

Csoportos látogatásokhoz minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges a torlódás és programütközés elkerülése miatt. Jelentkezni a Bejelentkezési adatlap csoportok részére" című nyomtatvány kitöltésével lehet. A kitöltött nyomtatványt a latogatas@pecs.egyhazmegye.hu email címre kérjük elküldeni. Kérjük, többletszolgáltatási vagy idegenvezetési igényüket ugyanezen a nyomtatványon jelezzék!

Bejelentkezés nyitva tartási időben a fenti telefonszámokon vagy a megadott e-mailben lehetséges. nyitvatartási időn túl kizárólag e-mailben. A bejelentkezés legkésőbb a csoport érkezése előtt 48 órával szükséges.

katolikusok

pp ministransok

pp napi evangeliumok

pp mariagyudi kegyhely

szechenyi