A siklósi Szent Imre Katolikus Általános Iskola növendékei a digitális oktatás időszakának gyümölcseiről tetteik tanúságot.

A kényszerű bezártság nem csak korlátokat jelentett a gyerekek számára, hiszen ezekben a hetekben korábban talán nem tapasztalt módon élhették meg a családi közösség egységének szépségét, a mindennapi együttlétek egyszerűségének testet és lelket építő élményét. Ugyanígy a társakkal való kapcsolat hiánya megmutatta számukra a barátságok fontosságát és az osztálytársakkal való találkozás, a közös tanulás és játék szépségét, értékét.

Azért vagyok hálás Istennek, mert együtt volt a család és nem kaptuk el a koronavírust… hálás vagyok Istennek, hogy jöhetek végre iskolába.

"Azért vagyok hálás, mert nem kaptam el a vírust, több időm volt horgászni és meggyógyult a testvérem. Köszönöm Istenem!"

Hálás vagyok a családomért, köszönöm Istennek, hogy a papám még mindig életben van (ha lehet így mondani) és bár a mamám eltávozott, nem szabad csüggedni, mivel még a papámat meg lehet menteni. Ezekért különösen hálás vagyok, köszönöm Istenem!

"A világjárvány megtanított a teremtett világ természetesnek hitt dolgainak örülni: annak, hogy családban élek, hogy egészséges vagyok, hogy a világra jöhettem, hogy nem kellett suliba jönni és végül annak is, hogy végre jöhettem."

Hálás vagyok a Jóistennek, hogy együtt volt a család és sikerült megoldani a digitális oktatást az otthonomban, érdekesnek tartottam, nagyon tetszett.

"Hálás vagyok Istennek, hogy a digitális oktatás alatt többet lehettem a nemrég született unokahúgommal."

2024 május
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Közelgő események

Nincsenek események

Szent Vér Báta

pp mariagyudi kegyhely