Az alábbiakban a Tamási Katolikus Katolikus Általános Iskola búcsúzó 4. A osztályának elköszönését közöljük.

Engedjék meg, hogy a Pécsi Egyházmegye honlapjának hasábjain keresztül köszönjünk el a Tamási Katolikus Katolikus Általános Iskola két tanítónőjétől, Szabóné Miszlang Krisztina-tól és Tolnainé Kelemen Bea-tól.

Mi voltunk az első katolikus általános iskolai osztály Tamási városában, a mi gyermekeink lépték át először az újonnan létrehozott KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA küszöbét. Gyorsan eltelt ez a 4 év, melyben volt minden: móka, kacagás, könnyek, rajzverseny, betlehemezés, osztálybuli, apák napja, sárkány eregetés, zarándoklat és még sorolhatnánk hosszú-hosszú sorokban. Higgyék el felsorolnánk, sőt világgá kürtölnénk milyen szép, kedves és megható volt minden egyes műsor, szerep, rajz, vers. Több produkciót Tamási város lakói is láthattak a Túrmezei Erzsébet rendezvénytéren, vagy a művelődési központban. Nekünk szülőknek nagy öröm látni, hogy gyermekeink boldog, teljes, érzelmekkel teli napokat élhettek meg az iskolában, vagy sok esetben a templomban.

Sokat jelent nekünk, hogy milyen szép volt mindig az osztályterem, mennyi édes fénykép készült róluk, mennyit sírtunk és nevettünk mi szülők is. Egy kicsit családdá verődtünk. A jó Isten segítségével, hittel sok minden átértékelődött és a helyére került a lelkünkben, életünkben, munkánkban egyaránt. Talán nagy szavaknak tűnnek ezek a sorok, azt is mondhatnánk, hogy a szentimentális hangulat beszél belőlünk, de nem !

Mi ezt a sok erőt, bizalmat és segítséget, gyermekeink a tudást kapták a két TANÍTÓ NÉNI-től.

A 13 csillogó szemű ártatlan kisgyermek nem véletlenül kapta ezt az utat az élettől. Mert meg van írva a sorsunk ! Nekünk az, hogy tovább vigyük ezt a hitvallást, tudást amit Tőlük kaptunk. Nagyon köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a kis csodának, amely 4 évig tartott.

Hálásak vagyunk a Jóistennek, hogy Krisztit és Beát küldte a csemetéink mellé tanítónak, remek munkát végeztek ! Nevelték, tanították őket és minket szülőket is.

Kívánjuk, hogy egész életük olyan szép, boldog és vidám legyen, mint amilyen a mi gyermekeinkké volt ebben a pár évben.

Nagyon szeretünk benneteket, a Jóisten áldásával búcsúzunk.

katolikus 4. a osztály

2024 április
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Közelgő események

Nincsenek események

Szent Vér Báta

pp mariagyudi kegyhely