Kedves Látogatóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a Magtár Látogatóközpontban zajló munkálatok miatt a Püspöki Pincészet a bortörténeti kiállítással 2017. március 4-ig zárva tart. A Püspöki Palota kedvezményes jeggyel látogatható. Többi egységünk (Pécsi Székesegyház, Püspöki KincsTár, Dóm Kőtár, Dzsámi) ez idő alatt a megszokott módon tekinthető meg, amennyiben valamilyen program nem befolyásolja a nyitvatartást. Megértésüket köszönjük!

magtar 20160907 31 BK

Kedves Látogatóink!

2015. augusztus 1-től fogadja a látogatókat a püspöki palota, a palotakert és az eddig elzárt, titkos földalatti folyosó, ahol a kommunista egyházüldözés évtizedeire és áldozataira emlékezünk. A többszintes borospincét is magában foglaló Magtár Látogatóközpont konferenciák, közösségi események, művészeti bemutatók és előadások helyszíne. A püspöki KincsTárban az egyházmegye műkincseiből kiállítás nyílt. Megújult a belvárosi templom, a dzsámi, ahol interaktív tárlatvezetés segíti Pécs és hazánk történelmének és jelenének élményszerű megismerését.

A püspöki palota előzetes bejelentkezéssel látogatható. Szintén előzetes bejelentkezés szükséges a többletszolgáltatások (pl. idegenvezetés, orgonazene) igénybe vételéhez. Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

E-mail: latogatas@pecs.egyhazmegye.hu
Telefon: 06-72/513-057; +36-30/373-8900

A székesegyház látogathatóságát a szentmisék és a liturgikus események rendje befolyásolja. A Magtárban dolgozó munkatársaink részletes tájékoztatást nyújtanak a püspökség turisztikai lehetőségeiről.

Nyitva tartás

Tovább a térképre

 

 

katolikusok

pp ministransok

pp napi evangeliumok

pp mariagyudi kegyhely

szechenyi