Az önzés és önzetlenség, magány és énközpontúság témakörében várják a férfiakat az egyházmegyei férfitalálkozók programsorozatának újabb témakörében. Pécsett két estén, április 4-én és 5-én hallhatnak a témában előadásokat az érdeklődők a Magtár Látogatóközpontban.

A Felföldi László pécsi megyéspüspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott és a főpásztor által minden alkalommal személyesen kísért Férfitalálkozók rendezvénysorozat az egyházmegye hét településére: Pécsre, Mohácsra, Szekszárdra, Paksra, Tamásiba, Dombóvárra és Szigetvárra látogatnak el a 2023/24-es évadban is.

A szervezők és az előadók életkortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt. A résztvevőktől azt kérik, hogy jó szívvel ajánlják a programot és hívják meg az egyes alkalmakra férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, azaz bárkit, akiket érdekelhetnek a férfiéletet érintő témakörök. Az egyes alkalmak témái nem egymásra épülnek, azokhoz bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni.

Részvételi szándék esetén a szervezés megkönnyítése érdekében az egyes alkalmakra regisztrálni az itt közölt jelentkezési linken van lehetőség: 4. sorozat | Regisztrációs űrlap

A FÉRFITALÁLKOZÓK NEGYEDIK SOROZATÁNAK IDŐPONTJAI ÉS HELYSZÍNEI:

  • április 4-5.18 óra Pécs/Magtár Látogatóközpont
  • április 12. 18 óra Mohács/Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola tornaterme
  • április 19. 18 óra Szekszárd/Vármegyeháza 
  • április 26. 18 óra Paks/Paksi Balogh Antal Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium ebédlője
  • május 3. 18 óra Tamási/Tamási Béri Balogh Ádám Gimnázium aulája
  • május 10. 18 óra Dombóvár/ Szent Imre Közösségi Ház
  • május 17. 18 óra Szigetvár /Szigetvári Plébánia Közösségi terme

Szöveg és fotó: Pécsi Egyházmegye

Pécsi Egyházmegye

Az oldalon közzétett fotók és a szöveg részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag forrásmegjelöléssel vagy a Pécsi Egyházmegye írásos hozzájárulásával engedélyezett.

LD honlap logó