Tisztelt Látogatóink!

Fontosnak tartjuk, hogy megújult műemléki helyszíneink, múzeumi tárlataink a lehető legszélesebb körben hasznosuljanak, s hogy gyermek és felnőtt látogatóink, iskolai, óvodai és plébániai csoportok, kirándulók és családok számára egyaránt elérhetővé váljanak. Ezt a célt szem előtt tartva dolgoztuk ki színes múzeumpedagógiai kínálatunkat, melyet szeretettel ajánlunk a figyelmükbe.

A székesegyház és a dzsámi önálló bejárásához igénybe vehetik sétálólapjainkat, melyek játékos felfedezésre hívják a különböző korosztályú gyerekeket, családokat. Az élmény elmélyítését szolgálják a helyszínen hozzáférhető segédeszközök (távcső, zseblámpa, iránytű, nagyító), melyek segítségével a gyerekek önálló, illetve csoportos felfedezőmunka révén találhatják meg a választ a sétálólapokban feltett kérdésekre. Sétálólapjainkról további információk itt találhatók.

A legkisebbeket Bonifác, a kis griffmadár kalauzolja a székesegyházban, együtt keresik meg az „elrejtőzött” állatokat, így ismerkednek meg templomunkkal. Bábos vezetésünkről további információk itt olvashatók.

Múzeumpedagógiai foglalkozásainkat igyekeztünk úgy megtervezni, hogy azok hasznos, élményteli kiegészítői legyenek az iskolai oktatásnak, és elősegítsék az ismeretek bővülését és rögzülését. Múzeumpedagógiai foglalkozásainkról további információk:

Állandó foglalkozások

Időszaki, illetve ünnepekhez kapcsolódó foglalkozások

Múzeumpedagógiai bérlet

 

Bejelentkezés és további információ: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36/30 373 8900

LD honlap logó

2024 július
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Közelgő események

Nincsenek események

Szent Vér Báta

pp nek logo wide

pp napi evangeliumok

pp mariagyudi kegyhely

szechenyi