A férfi lét és a családi élet kihívásai sokszor jelentős nehézségeket támaszthatnak, melyekről keveset beszélünk. A Szent József év kapcsán különösen is figyelmet kívánunk fordítani férfiak, apák kulcsfontosságú szerepére a családok vallási életében és egészséges légkörének megteremtésében.

„Mint az egyházmegye püspöke fontosnak tartom, hogy ebben az irányban együtt kezdjünk el gondolkodni és egymást erősíteni.  Ezért néhány elismert szakemberrel együttműködve „Férfitalálkozók” címmel férfiaknak szóló előadás és beszélgetés sorozatot indítunk. A találkozók októbertől májusig, 18.00 órai kezdettel, az egyházmegye hét városában — Pécs, Mohács, Szekszárd, Paks, Tamási, Dombóvár, Szigetvár — több témakörben kerülnek megrendezésre. Egy-egy alkalommal három húszperces előadás hangzik el egy adott témában és lehetőség nyílik a tapasztalatok, gondolatok, meglátások megosztására, megbeszélésére. Jegyzetfüzetet és íróeszközt mindenki hozzon magával."

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, egyben kérjük, hogy vallási beállítottságtól függetlenül hívják meg ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, tehát bárkit, akit érdekelhet a téma.

Kérjük, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében feltétlenül jelentkezzenek az alkalmakra.

Férfitalálkozó 1. alkalom

téma: Férfi mivolt

Jelentkezési link

Férfitalálkozó 2. alkalom

téma: Férfi munka

Jelentkezési link

Férfitalálkozó 3. alkalom

téma: Férfi sors

Jelentkezési link

Férfitalálkozó 4. alkalom

téma: Férfi jellem

Jelentkezési link

A helyszínen regisztrációt tartunk, mely a plébániai szolgálatot ellátó munkatársinknak kötelező, a többieknek fakultatív. Kérjük, hogy az előadás előtt időben érkezzenek a regisztrációra. A regisztráció nem feltétele a részvételnek.

Információ az egyes helyszínekkel kapcsolatban: letöltési link