Az egyházmegyei férfitalálkozó szeptember 13-án Pécsett startoló rendezvénysorozata idén két új helyszínnel, Siklóssal és Bonyháddal egészül ki, így már összesen 9 városba viszik el a szervezők az a negyedik évad négy új témakörét. 

„Istennek egy különleges ajándéka a férfitalálkozó ebben az egyházmegyében. Köszönöm a férfiaknak, hogy igényesen, szeretettel és áldozatos szívvel újra és újra eljönnek ezekre a találkozókra. Különös ajándéka az eltelt 3 évnek, hogy a találkozásoknak megérett a gyümölcse, mert nem a találkozó a cél, hanem a családok, az egyházközségek és az egyházmegye lelki megújulása” – fogalmazott a férfitalálkozók küldetésről Felföldi László pécsi megyéspüspök, a rendezvénysorozat életre hívója és állandó házigazdája. A beszélgetést rögzítő videó megtekinthető a Pécsi Egyházmegye YouTube-csatornáján:

 

A témákat illetően 2024-ben új perspektívát kínál a férfi imádsága, a test teológiája, egymás támogatásának lehetőségei és korlátai, valamint Isten rólunk való vélekedésének üzenete.

Felföldi László pécsi megyéspüspök, aki minden egyes helyszínen és alkalmon személyesen vesz részt a kötetlen hangvételű összejöveteleken felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel hív és vár minden érdeklődőt, akiket érdekelnek a férfi lét nagy témái.

Az egyes helyszínek és időpontok listája, továbbá regisztrációs linkjei ITT találhatók.

Az egyházmegyei férfitalálkozók korábbi témaköreiről készült összefoglalók ITT találhatók.

Szöveg és fotó: Pécsi Egyházmegye

Pécsi Egyházmegye

Az oldalon közzétett fotók és a szöveg részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag forrásmegjelöléssel vagy a Pécsi Egyházmegye írásos hozzájárulásával engedélyezett.