Példaértékű mentortanári tevékenysége elismeréseként 2023-ben az „Év Mentortanára” kitüntetést adományozták Gyetvai Józsefnek, a Szent Mór Iskolaközpont történelem, latin és hittan tanárának. A kitüntetést a Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Központjának főigazgatója, dr. Gerner Zsuzsanna és a Szent Mór Katolikus Iskolaközpont igazgatója, Nagy Andrea adta át augusztus 29-én a PTE Tanárképző Központja által szervezett mentorfórumon.

Gyetvai József a pécsi Szent Mór Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium történelem, latin és hittan tanára. 30 évvel ezelőtt kezdte a tanári pályáját, 25 éve dolgozik a Szent Mór Iskolaközpontban. Munkássága során tanítványaival iskolaújságot szerkesztett, osztályfőnöki munkát, munkaközösség vezetést, tehetséggondozást és felzárkóztatást végez, és szívügyének tekinti a tanárjelöltek szakmai felkészítését.

ev mentortanara1

Iskolája. a Szent Mór Katolikus Iskolaközpont 2017-ben lett a Pécsi Tudományegyetem partnerintézménye, ahol Gyetvai József 2020-ban szerzett oklevelet a gyakorlatvezető mentortanár szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzésen.

Az elmúlt évek során rendszeresen fogad tanárszakos hallgatókat iskolai gyakorlatra, vezető mentorként segíti más közismereti szakos tanárjelöltek felkészülését. A hallgatók értékeléseikben a maximális 10 pontokkal értékelik Gyetvai József mentori munkáját, aki rendszeresen részt vesz a Tanárképző Központ szakmai rendezvényein, a mentortanárok és a hallgatókat segítő szaktanárok munkáját intézményi szinten fogja össze és segíti. 

Fotó: Szent Mór Iskolaközpont

Pécsi Egyházmegye

Az oldalon közzétett fotók és a szöveg részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag forrásmegjelöléssel vagy a Pécsi Egyházmegye írásos hozzájárulásával engedélyezett.

Szentmise közvetítések banner v2

 

Szentmise közvetítések banner v2

 

2024 július
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Közelgő események

No events

partnerek Báta

partnerek Máriagyűd

partnerek Napi evangélium

partnerek kórházlelkészség